Welkom op de Website van autobedrijf de boorder

Elektronica

Wij hebben ons toegelegd op het opsporen, uitlezen en verhelpen van de meest complexe storingen zoals automatische transmissie, bedrading, airbags, brandende lampjes en ABS in het elektronisch systeem, dit voor alle merken auto’s.

 

Moderne auto’s worden gestuurd door een zgn. boardcomputer, het motormanagement. Dat houdt in dat de moderne auto gevoeliger is voor elektronische storingen dan oudere types.

 

Het aantal elektronische onderdelen is in de laatste jaren explosief toegenomen en deze trend zal zich doorzetten. De top is nog lang niet bereikt dit is pas het begin van het elektronicatijdperk in de auto.

 

Een op de twee storingen heeft een elektronische oorzaak. De logische gevolgtrekking hieruit is dat meer dan de helft van alle storingen door een elektronisch defect wordt veroorzaakt. Dus eigenlijk is het zo dat een op de twee reparaties nauwkeurig moeten worden gediagnosticeerd om dit elektronisch defect te kunnen uitsluiten.

Afgeronde rechthoek: Wij zijn niet alleen een autobedrijf maar ook een Doe - Het - Zelf Garage

Copyright by Barry de Boorder

Tekstvak: Occasions (klik op de foto voor meer info)

Contact

 

Autobedrijf de Boorder

 

Kaapstanderweg 9

8243 RB  Lelystad

 

Tel: 0320 - 216882

Fax: 0320 - 216689

E-mail: info@garagedeboorder.nl

 

Openingstijden:

 

Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00

Wist u dat?

 

De autosleutel, waarbij deze vanuit de geschiedenis enkel gebruikt werd voor het openmaken van je autodeur is door de ontwikkeling van de chip in de autosleutel nu bijna alles mogelijk geworden.